Problems by setting autosell on

Runes of Magic/Radiant Arcana (http://www.runesofmagic.com)
Post Reply
Message
Author
KindaNoob
Posts: 20
Joined: Wed Jul 01, 2009 10:01 am

Problems by setting autosell on

#1 Post by KindaNoob » Sat Nov 07, 2009 9:08 am

<options>
<!-- Try the bot with a new char mage -->
<!-- At the pioneer village. Use demo.xml waypoint file -->
<option name="HP_LOW" value="85" />
<option name="MP_LOW_POTION" value="50" />
<option name="HP_LOW_POTION" value="40" />
<option name="USE_HP_POTION" value="minstack" /> <!-- potion select strategy: best|minstack -->
<option name="USE_MANA_POTION" value="minstack" /> <!-- potion select strategy: best|minstack -->

<!-- Rest if HP or Mana is below that level -->
<option name="HP_REST" value="40" />
<option name="MP_REST" value="40" />

<!-- Shopping options, how many of what do you want to keep in your inventory -->
<option name="HEALING_POTION" value="99" />
<option name="MANA_POTION" value="99" />
<option name="INV_AUTOSELL_ENABLE" value="true" />
<option name="INV_AUTOSELL_FROMSLOT" value="1" />
<option name="INV_AUTOSELL_TOSLOT" value="60" />
<option name="INV_AUTOSELL_NOSELL_DURA" value="110" />
<option name="INV_AUTOSELL_STATS_NOSELL" value="X" />


<!-- either false or arrow or thrown -->
<option name="RELOAD_AMMUNITION" value="false" /> <!-- false|arrow|thrown -->

<!-- Combat options -->
<option name="COMBAT_TYPE" value="ranged" /> <!-- leave empty or choose ranged/melee if not using class default -->
<option name="COMBAT_RANGED_PULL" value="true" /> <!-- only important for melees -->
<option name="COMBAT_DISTANCE" value="200" />
<option name="MAX_FIGHT_TIME" value="25" /> <!-- Max time without damage before break -->
<option name="DOT_PERCENT" value="90" />
<option name="ANTI_KS" value="true" />

<!-- Attack monsters 3 levels above or 10 below your level -->
<option name="TARGET_LEVELDIF_ABOVE" value="2" />
<option name="TARGET_LEVELDIF_BELOW" value="10" />

<!-- Waypoint and movement settings -->
<option name="WAYPOINTS" value="" /> <!-- leave empty to show a list -->
<option name="RETURNPATH" value="" />
<option name="PATH_TYPE" value="waypoints" /> <!-- waypoints | wander -->
<option name="WANDER_RADIUS" value="500" />
<option name="WAYPOINT_DEVIATION" value="0" />
<option name="QUICK_TURN" value="false" />

<!-- Loot settings -->
<option name="LOOT" value="true" />
<option name="LOOT_IN_COMBAT" value="true" />
<option name="LOOT_DISTANCE" value="100" />
<option name="LOOT_PAUSE_AFTER" value="5" /> <!-- probability in % for a short rest -->

<!-- Log out and resurrect settings -->
<option name="LOGOUT_TIME" value="0" /> <!-- in minutes, 0 = timer disabled -->
<option name="LOGOUT_SHUTDOWN" value="false" />
<option name="LOGOUT_WHEN_STUCK" value="true" />
<option name="RES_AUTOMATIC_AFTER_DEATH" value="true" />

<!-- For more options and documentation see the RoM Bot Wiki: -->
<!-- http://www.solarstrike.net/wiki/index.p ... le=RoM_Bot -->

</options>

<friends>
<!-- names of friends we help fighting or enemys we don't want to attack -->
<!-- for umlauts use \129 (ue),\132 (ae),\148 (oe) e.g. K\132fer -->
<friend name="MyOtherCharacter1" />
<friend name="MyOtherCharacter2" />
<friend name="Elite_Mob_Name1" />
<friend name="Elite_Mob_Name2" />
</friends>

<mobs>
<!-- names of mobs we want to attack -->
<!-- if no names defined we will attack all mobs -->
<mob name="" />
<mob name="" />
<mob name="" />
</mobs>

<hotkeys>
<!-- to communicate with the RoM API / define ingame dummy macro at place 1 -->
<hotkey name="MACRO" key="VK_0" />
</hotkeys>

<!-- define your skills depending from your actual primary class -->
<!-- see the example for a priest/mage -->
<!-- delete skills you don't have or don't want to use. -->
<!-- For more skills to use see /database/skills.xml -->
<!-- demo skills for LvL 1 character for all classes -->

<skills_mage>
<skill name="MAGE_FLAME" hotkey="VK_4" priority="90" />
<skill name="MAGE_ELEMENTAL_CATALYST" hotkey="VK_8" priority="30" inbattle="true" />
<skill name="MAGE_LIGHTNING" hotkey="VK_3" priority="60" />
<skill name="MAGE_ELECTRIC_BOLT" hotkey="VK_5" priority="70" />
<skill name="MAGE_ELECTROSTATIC_CHARGE" hotkey="VK_7" priority="70" />
<skill name="MAGE_DISCHARGE" hotkey="VK_6" priority="50" />
<skill name="PRIEST_URGENT_HEAL" hotkey="VK_9" priority="100" hpper="55" />
</skills_mage>


<onLoad>
-- Additional Lua code to execute after loading the profile
-- and before the bot starts. e.g. You could overwrite profile settings here
-- like: changeProfileOption("HP_REST", 60);
</onLoad>

<onDeath>
-- Additional Lua code to execute on death
-- pauseOnDeath(); -- Stop the script
-- player:logout(); -- logout
</onDeath>

<onLeaveCombat>
-- Additional Lua code to execute after killing an enemy
</onLeaveCombat>

<onLevelup>
-- Additional Lua code to execute after having a levelup
-- and levelup the skills for a new character (mage or priest recommended)
-- e.g. sendMacro("SetSpellPoint(_tabnr, _skillnr);"); would levelup a skill
</onLevelup>

<onSkillCast>
-- Additional Lua code to execute when casting a skill
-- Note: arg1 contains the skill being used.
-- i.e. arg1.Name will be the name of the skill being cast
-- e.g.:
--if( 15 > player.HP/player.MaxHP*100 ) then
-- player:cast("PRIEST_SOUL_SOURCE");
--elseif( 25 > player.HP/player.MaxHP*100 ) then
-- player:cast("PRIEST_HOLY_AURA");
-- player:cast("PRIEST_URGENT_HEAL");
-- player:cast("PRIEST_URGENT_HEAL");
</onSkillCast>
Hey I'm sorry for bagging you guys with something that easy but i just can't get it work, my bot always buys things but he never sells.

d003232
Posts: 1252
Joined: Wed Jun 03, 2009 4:27 pm

Re: Problems by setting autosell on

#2 Post by d003232 » Sat Nov 07, 2009 9:56 am

Add the quality option. Or use the debuging optiona
The RoM Bot Online Wiki needs your help!

KindaNoob
Posts: 20
Joined: Wed Jul 01, 2009 10:01 am

Re: Problems by setting autosell on

#3 Post by KindaNoob » Sat Nov 07, 2009 11:33 am

Well i still have an error or kind off it's not that bot stops but it still don't sells


This is a picture of the error:

http://img338.imageshack.us/i/sellprob.png/


(I searched for such an addon like Ingamefunktions but couldn't find it)

EDIT: Ok i deleted the two options for the duration and the stats now he sells :), but how can I use them too?

d003232
Posts: 1252
Joined: Wed Jun 03, 2009 4:27 pm

Re: Problems by setting autosell on

#4 Post by d003232 » Sun Nov 08, 2009 2:13 pm

KindaNoob wrote:EDIT: Ok i deleted the two options for the duration and the stats now he sells :), but how can I use them too?
How did you get the information about the new options? I suppose from here. I would recommend to read the whole post. Especially the last sentence. :-)
The RoM Bot Online Wiki needs your help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest