Page 2 of 3

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Sat Mar 10, 2012 5:39 am
by lisa
MiesterMan wrote:The bot is basically going to spam keys and spam pots based on timers.
you couldnt get any reliable addresses for hp/mp ?
or is it an issue with the GKP ?

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Sat Mar 10, 2012 12:28 pm
by reactive
Can you upload the file with the hp pot function?
Mabye the same function as the mp pot function.
Would be nice

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Sun Mar 11, 2012 3:15 am
by MiesterMan
lisa: I couldn't get past it at all, though I'm looking into how gameguard is bypassed, I'm not sure it will work the same way. GPK loads all of the dlls for the game, then starts the game at an entry point. I'm not sure how, but it blocks all memory viewing for the game executable.

Ok, I tested it and it works fine.. until you run into that random elite. Elites are great in this game cause they'll spawn if you grind in the same spot after a while but.. yea, in this case they just kill you cause you aren't potting fast enough. If you come up with a reliable way to not get killed by elites, plz share.

Edit: Forgot to add files.

Edit2: Some instructions. All of the key are set at the top of the files so open bot.lua and set your key settings there.

Code: Select all

Default:
numSkills   = 4;
manaTimer   = 35;
hitTimer    = 90;
manaPot     = key.VK_F1;
hitPot      = key.VK_F2;
loot        = key.VK_F3;
findTarget  = key.VK_TAB;
resetKey    = key.VK_HOME;
attack      = key.VK_E;

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 5:24 am
by MiesterMan
Feedback is welcome, also if anyone knows what key is being pressed that I didn't program the bot to press, or better -- why is it pressing it, please let me know.

I'm currently working on a single window color scan version so the bot will be remotely intelligent. This will be a version that requires you to keep the window in focus though.

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 8:03 am
by MiesterMan
This is bot2, it uses an hp check which requires you to have the bot running and the hp/mp bar visible. It usese mouse clicks to detect where on the hp and mp bars you want to pot and then check at an interval if it's time to pot.

REMEMBER: If you move the game window you need to reset the bot settings or it may just pot continually (full screen won't have this problem).

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 8:54 am
by reactive
Bot makes an error by running your script

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 9:57 am
by MiesterMan
Hmm, I wonder if I accidentally backspaced over something. I'd been running the bot all day without a problem (aside from activating a feature in the game that you can't even activate from in the game... wierdness).

I corrected the line, let me know if this does the trick.

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 10:23 am
by reactive
yep work^^

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 10:57 am
by reactive
i set the point in the middle of hp and middle of mana.. but he always use pots :P

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 11:09 am
by reactive
mhh now sometimes only one bar works.. dont know the problem i tried window mode and fullscreen but always he will not use both bars. He constantly use hp or mana potions arghhhh :D

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 11:51 am
by MiesterMan
You can't put it too close to the text. You want it on the green part of the bar. If you put it within the text then it'll change when the numbers overwrite it. Try to keep it between 0-25% or 75-100%.

I know it's an annoying limitation, but unless you're really good at getting just under or over the numbers, it's gonna keep potting like that.

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 12:06 pm
by reactive
ah ok thank u

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Mon Mar 12, 2012 3:33 pm
by reactive
can u add F8 and F9 buff? cd 600 sec

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Tue Mar 13, 2012 2:07 pm
by Administrator
MeisterMan, have you tried using Memory Hacking Software (yes, that is the actual name of the software) to see if that has access? It typically does better than Cheat Engine.

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Tue Mar 13, 2012 11:01 pm
by tlo
Keeps saying on right logger of the game
System : Open assistant
System:close assistant
system:kill count 0 0 per 1000 seconds
system:WTF

and says on the screen to "You assistant is On. please turn it off before you get banned :)
and my skills doesn't trigger :S it keeps using normal attack
btw. 1st time to use microurmacro but i wanted 2 know if it's malcious program that keylog us ?
Thanks for readin :mrgreen:

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Wed Mar 14, 2012 6:03 am
by EligiumBot
Sadly I had to face the same problems tlo mentions in his post.
Ingame my char just focuses a target and starts auto attacking, but no skills nor pots are used.
The script itself works like a charm. A friend of mine uses it without any problems.

Normally the button spam should look like e.g. "1234e" if you press enter to chat. In my case, no numbers are getting insert, so that I assume that there's something blocking the script's commands.

Do you have any idea how to solve this problem?
I already tried to use it on 2 completely different PCs. #1 runs Win 7, 2nd Win XP. I started the micromacro.exe as administrator for testing reasons. Nothing helps :(

I appreciate any reply ^_^

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Wed Mar 14, 2012 7:08 pm
by Administrator
tlo wrote:btw. 1st time to use microurmacro but i wanted 2 know if it's malcious program that keylog us ?
The full source code is available. If you have reason to believe that I, for some reason, wanted to dig through the logs of every key you press on your keyboard, you are free to inspect the code and find out for yourself.

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Wed Mar 14, 2012 9:15 pm
by tlo
Administrator wrote:
tlo wrote:btw. 1st time to use microurmacro but i wanted 2 know if it's malcious program that keylog us ?
The full source code is available. If you have reason to believe that I, for some reason, wanted to dig through the logs of every key you press on your keyboard, you are free to inspect the code and find out for yourself.
Appreciate your reply now i feel safer .. Kept using on-screen keyboard until i saw your reply :mrgreen:

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Fri Mar 16, 2012 3:17 am
by FLiPSNiTz
for some reason my bot keeps saying qualfying hp and mp thingy.. its attacks and moves but it doesn't spam skills.. is there something iam missing?

Re: Micro Macro for Eligium?

Posted: Fri Mar 16, 2012 7:02 am
by reactive
I dont know what is wrong with the script. At my Pc it works fine for me. There are no problems.. but my friend got also the problem that the script dont use skill.