Diablo III

You may request or share scripts for MicroMacro in this forum.
Message
Author
User avatar
lisa
Posts: 8330
Joined: Tue Nov 09, 2010 11:46 pm
Location: Australia

Re: Diablo III

#41 Post by lisa » Fri Jun 29, 2012 11:00 pm

tested this set for a few hours.

Code: Select all

playerhp = memoryReadFloatPtr(getProc(), addresses.playerhp, {0x40,0xC8,0xC,0x298,0x20}) or 0
Seemed to work the entire time, no boss kills though.

I tried to use MM and another bot together today but the Key presses from MM weren't triggering responses from the other bot.

Ie, press a key to start other bot fighting, the keypresses were working in game as they would open the corresponding game window but the other bot just wouldn't recognise the keypresses, ohh well.
Remember no matter you do in life to always have a little fun while you are at it ;)

wiki here http://www.solarstrike.net/wiki/index.php?title=Manual

User avatar
lisa
Posts: 8330
Joined: Tue Nov 09, 2010 11:46 pm
Location: Australia

Re: Diablo III

#42 Post by lisa » Wed Jul 11, 2012 6:25 pm

Haven't done anymore on this since last post, apart from being busy in real life the gold price has dropped to $1 per 1 mil gold, not even worth selling at that price.

I do still occasionally log on D3 to post items on RMAH and still average about $25 a day just selling stuff from my stash that I built up in the first couple of weeks.
Remember no matter you do in life to always have a little fun while you are at it ;)

wiki here http://www.solarstrike.net/wiki/index.php?title=Manual

tulo
Posts: 3
Joined: Thu Aug 09, 2012 9:12 am

Re: Diablo III

#43 Post by tulo » Thu Aug 09, 2012 9:16 am

Hello Lisa and thank you for your efforts yet.
Iam now mere a reader since a longer time, enjoyed botting in Runes of Magic.
I saw you tried to start writing down some about Diablo 3 yet and now werent be able anymore to finish your project.
My Question now, does this will change in further future? Can we get some more informations about when you tried it, wich client version.I reading right now a lot of Posts on other Boards were the whole offsets were released and Dumps from Warden scanning. So if there would be any chance to get it working for Micromacro, i would like to try and see how it works. On the other side iam pretty scared if i do it wrong my account could be gone.

PS: If you wonder why my Account is such young.. until now i never registered here...

Kind Regards Tulo

User avatar
lisa
Posts: 8330
Joined: Tue Nov 09, 2010 11:46 pm
Location: Australia

Re: Diablo III

#44 Post by lisa » Thu Aug 09, 2012 5:48 pm

I actually got bored of D3 very quickly unfortunately it didn't live up to my expectations, I haven't done any work on the MM bot for D3 for a while now and I don't see myself starting it up again in the near future.
GW2 will be released in 2 weeks and my main focus will be on that.

One of the main factors for not be to interested in D3 was the major price drop for gold, it is around $1/1mil gold now, I still have around 40mil on my account and I'm not even going to bother to sell it for that price.
Then there was the RMAH paypal scams people did which blizzard decided to penalize the sellers over. An occasional error where you don't get paid for the item sold aswell.
All in all the game is dead to me =(
Remember no matter you do in life to always have a little fun while you are at it ;)

wiki here http://www.solarstrike.net/wiki/index.php?title=Manual

tulo
Posts: 3
Joined: Thu Aug 09, 2012 9:12 am

Re: Diablo III

#45 Post by tulo » Fri Aug 10, 2012 3:52 am

Thank you for your Reply.
Iam currently wondering if Micromacro could be detected so i wanted to ask about your Experience.
Does i need additional Security \Coding or will it be safe enough to use Micromacro, writing up a scriptfile to read the offsets and handler and then load this and add my own additional code. I looked a bit in wiki about functions and how to use em and tested them without Diablo3. As i said iam quiet scared to lose directly my account because i read out stuff.
So when you last time tried it?Did you added anything additional or just read some offsets and did some tests? What D3 Version did you tested at least?

User avatar
lisa
Posts: 8330
Joined: Tue Nov 09, 2010 11:46 pm
Location: Australia

Re: Diablo III

#46 Post by lisa » Fri Aug 10, 2012 4:32 am

tulo wrote:What D3 Version did you tested at least?
I was botting on current version.

tulo wrote:As i said iam quiet scared to lose directly my account because i read out stuff
First rule of botting, if you don't want to get banned then don't bot.

B O T = Banned Over Time

If you bot eventually you WILL get banned, fact of life.
Remember no matter you do in life to always have a little fun while you are at it ;)

wiki here http://www.solarstrike.net/wiki/index.php?title=Manual

tulo
Posts: 3
Joined: Thu Aug 09, 2012 9:12 am

Re: Diablo III

#47 Post by tulo » Fri Aug 10, 2012 8:35 am

Hello Lisa,
that wasnt like i thought :). I mean if i would use the process attachment and read out informations of the offsets(Like hits etc) and using wrong offset. Wouldnt Warden be caring about?
Thats why i ask about Security, did you used the casual Version of Micromacro or your own modified Version?
Getting banned cuz of botting.. okay who cares.. but not when i learn how to bot :P
How about process attachments? Longer Attachments possible or does i would be forced to open , read then close the attachment?
But thank you for your quick answering to my Questions.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest