Search found 11 matches

by mh2000
Sat Nov 06, 2010 12:21 pm
Forum: MicroMacro scripts
Topic: Lord of the rings online
Replies: 36
Views: 11658

Lord of the rings online

Hi All,

since 02/11/2010 lord of the rings online is free to play. I wonder, If someone could also generate a bot for that game. Do you think this is possible?

See also:
=======
https://www.lotro-europe.com/Home/Index/de

thanks.
by mh2000
Thu Apr 30, 2009 4:43 pm
Forum: Runes of Magic
Topic: Find ressources in Game Memory.
Replies: 2
Views: 993

Find ressources in Game Memory.

Hi, I just wonder, if it is possible to grab the location of the nearest ressource directly from the memory of the RoM client? - If I use the Add-On mechanism (lua script directly in the client), I can get the location of the ressource from the minimap. So it must be somewhere in memoy. Anyone has a...
by mh2000
Tue Apr 28, 2009 7:03 pm
Forum: Runes of Magic
Topic: RoM bot
Replies: 2213
Views: 453337

Re: RoM bot

Administrator wrote: mh2000: I've made changes to the loading of the skills similar to what you've outlined. The changes can be found on SVN.
Thanks for modifications. I synced SVN, looks good ;-)
by mh2000
Tue Apr 28, 2009 2:05 pm
Forum: Runes of Magic
Topic: RoM bot
Replies: 2213
Views: 453337

Issue with skill initialization in "database.lua" ?

Hi, I just realized, that some skills are not inizialized correct. The affected one's are those, who do not have any priority set in skills.xml. The correct skill types are only set when a priority is given: if( not priority and type == "damage" ) then type = STYPE_DAMAGE; priority = 70; end; if( no...
by mh2000
Tue Apr 28, 2009 2:25 am
Forum: Runes of Magic
Topic: [Release] RoM Bot Configuration Tool V1.4
Replies: 31
Views: 14994

Re: [Release] RoM Bot Configuration Tool

Looks nice, but is there any sourcecode available for this tool - As most of the ppl
do not truse plain binary files ,-)
by mh2000
Tue Apr 28, 2009 2:23 am
Forum: Announcements
Topic: Should MicroMacro come with an installer?
Replies: 2
Views: 2773

Re: Should MicroMacro come with an installer?

I do not think, that an installer would make it better. What is the point of
unpacking an archive to a directory? If they cannot do this, they will even
not succeed in running a script afterwards.
by mh2000
Sun Apr 26, 2009 9:08 am
Forum: MicroMacro general & support
Topic: Mouse functions broken in V1.0 ?
Replies: 8
Views: 1369

Re: Mouse functions broken in V1.0 ?

Hiho,

yep, that was also my idea, but unfortunately, after detach() and attach() you need to click
with the mouse manually to the RoM client - Any clues about this?

Maybe it is possible to split the function into attachKeyboard() and attachMouse() ?

thanks,
mh.
by mh2000
Sat Apr 25, 2009 5:13 pm
Forum: MicroMacro general & support
Topic: Mouse functions broken in V1.0 ?
Replies: 8
Views: 1369

Re: Mouse functions broken in V1.0 ?

Hi Admin, If I use the "attach()" function, then the mouse handling does actually not work in RoM. I suppose this function was invented to just post messages to a specified window, but it seems, that the events are send to somewhere, where RoM cannot use them. Can you please check this? regards, mh.
by mh2000
Tue Apr 21, 2009 7:21 am
Forum: MicroMacro general & support
Topic: Mouse functions broken in V1.0 ?
Replies: 8
Views: 1369

Re: Mouse functions broken in V1.0 ?

hmm... somehow it is working now after the RoM update today.
So thanks for help anyway ,-)
by mh2000
Tue Apr 21, 2009 3:24 am
Forum: MicroMacro general & support
Topic: Mouse functions broken in V1.0 ?
Replies: 8
Views: 1369

Re: Mouse functions broken in V1.0 ?

Hi, the game is Runes of Magic and I have following Testcode, which works in micromacro v0.99 but not in 1.0: function main() while( true ) do if( keyPressed( key.VK_NUMPAD1 ) ) then local mx, my = mouseGetPos(); mouseSet(mx+50, my); mouseLClick(); cprintf(cli.green, "Mouse position: (%d, %d)\n", mx...
by mh2000
Mon Apr 20, 2009 5:39 pm
Forum: MicroMacro general & support
Topic: Mouse functions broken in V1.0 ?
Replies: 8
Views: 1369

Mouse functions broken in V1.0 ?

Hi, it seems that the mouse functions are somehow broken in version 1.0. They where working in 0.99 perfectly fine. I'm not sure, but I suppose the restructuring of macro.h causes the issue (as this is the only major difference I could find.) Is there a chance to get a running version 1.01 ? thanks,...