Version 7.4.0.2897 progress

Runes of Magic/Radiant Arcana (http://www.runesofmagic.com)
Message
Author
nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#861 Post by nuk79 » Fri Nov 27, 2020 8:58 pm

i try to farm in tos i have this problems:
-if i change target distance and fight distance player don't attack
-i try to use "travel" waypoint and "normal" when i'm inside istance(not works) him donìt attack
- is it important <option name="AUTO_ELITE_FACTOR" value="30" /> <!-- (value * your max HP) to designate a mob as "elite" -->?????????????????????????????????
i try to reinstall new rom bot master but same problems
Attachments
tos1.jpg

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#862 Post by nuk79 » Sat Nov 28, 2020 1:18 pm

i reset micromacro, i start from new one (i download it),i change only in profile.xml type of attack(ranged)..nothing works, impossible to use it
always the same problem about it from last patches......I give up, I have tried everything, set the difference levels, use players update function, use the waypoint "travel" and after "run" ... nothign works
if someone can resolve i will be happy
Attachments
toseasy.xml
(1.6 KiB) Downloaded 43 times
Default.xml
(15.21 KiB) Downloaded 40 times

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#863 Post by Administrator » Sun Nov 29, 2020 10:50 am

Sorry, I'm at a complete loss here. I'm not able to reproduce any of the issues you're having so I've wasted hours with no effect.

Is it only in ToS that you have issues, or everywhere?

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#864 Post by nuk79 » Sun Nov 29, 2020 4:20 pm

Administrator wrote: Sun Nov 29, 2020 10:50 am Sorry, I'm at a complete loss here. I'm not able to reproduce any of the issues you're having so I've wasted hours with no effect.

Is it only in ToS that you have issues, or everywhere?
honestly I have problems with tos, because if I am not mistaken when I set the settings to exit and enter the first time it was also aggravating the mobs out, which is why I changed the aggro settings ...... I put everything back and I only changed the distance settings but it doesn't work now. it stopped working when I touched the distance and when I changed the elite parameter in the character profile xml. resetting everything to standard now nothing works. player attacks mobs only when the mobs see the player nearby. the player does not target the mobs nor does he attack

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#865 Post by nuk79 » Thu Dec 03, 2020 11:18 am

Administrator wrote: Sun Nov 29, 2020 10:50 am Sorry, I'm at a complete loss here. I'm not able to reproduce any of the issues you're having so I've wasted hours with no effect.

Is it only in ToS that you have issues, or everywhere?
can i have your answer pls?try to do -xml works

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#866 Post by Administrator » Thu Dec 03, 2020 5:48 pm

Are you able to attack *any* enemies anywhere outside ToS?

This may sound dumb but could you go all the way back to the Logar area, change your leveldiff to 99 above and 99 below, then see if you're able to target and kill the bears and wolves south of town? I know that's not what you want to do, but this would at least limit the number of possible things going wrong.

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#867 Post by nuk79 » Fri Dec 04, 2020 6:11 am

Administrator wrote: Thu Dec 03, 2020 5:48 pm Are you able to attack *any* enemies anywhere outside ToS?

This may sound dumb but could you go all the way back to the Logar area, change your leveldiff to 99 above and 99 below, then see if you're able to target and kill the bears and wolves south of town? I know that's not what you want to do, but this would at least limit the number of possible things going wrong.
i try to do some changes after new install of rom:
bot works but have many errors and idk why.Travel function:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><waypoints type="TRAVEL"> (for no attack mobs outside istance) works but when i change type in " normal"
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><waypoints type="NORMAL">
inside waypoint not work
also sometimes bot skip mobs for idk why.this is the result:
Clearing target.
[DEBUG] ONCOOLDOWN SCOUT_COMBO_SHOT 3.9
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
Current fight aborted.
Moving to waypoint #10, (-695, 954)
Moving to waypoint #11, (-731, 947)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [Tomb Beetle] in combat.
Moving in | Suggested range: 200 | Distance: 219
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_AUTOSHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_PIERCING_ARROW 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_COMBO_SHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_SHOT 0.0
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_VAMPIRE_ARROWS 3.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_WIND_ARROWS 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_AUTOSHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_PIERCING_ARROW 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_COMBO_SHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_SHOT 0.0
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_VAMPIRE_ARROWS 3.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_WIND_ARROWS 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_AUTOSHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_PIERCING_ARROW 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_COMBO_SHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_SHOT 0.0
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_VAMPIRE_ARROWS 3.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_WIND_ARROWS 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_AUTOSHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_PIERCING_ARROW 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_COMBO_SHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_SHOT 0.0
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_VAMPIRE_ARROWS 3.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_WIND_ARROWS 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_AUTOSHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_PIERCING_ARROW 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_COMBO_SHOT 0.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_SHOT 0.0
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_VAMPIRE_ARROWS 3.0
[DEBUG] ONLYFRIENDLY SCOUT_WIND_ARROWS 0.0
[DEBUG] OUTOFRANGE SCOUT_AUTOSHOT 192 180
[DEBUG] ONCOOLDOWN SCOUT_COMBO_SHOT 2.1
[DEBUG] OUTOFRANGE SCOUT_SHOT 180 180
[DEBUG] MAXHPPER SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 100 60
Current fight aborted.
Clearing target.
Moving to waypoint #11, (-731, 947)
Moving to waypoint #12, (-696, 978)
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
Moving to waypoint #13, (-683, 1033)
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
We ignore Tomb Mechanical Statue because it's on the mob ignore list.
Clearing target.

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#868 Post by nuk79 » Fri Dec 04, 2020 11:09 pm

i'd like to know also :
1- if you can insert usegoodie addons for bufff,potion ,consumable buff
2. how to add in onleavecombat profile section
3 how to use universal potion when you are with 40%hp
ty
Attachments
addon_useGoodie.lua
(2.66 KiB) Downloaded 31 times

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#869 Post by Administrator » Sat Dec 05, 2020 12:33 pm

Try changing AUTO_ELITE_FACTOR in your profile, from whatever it is to something very high:

Code: Select all

<option name="AUTO_ELITE_FACTOR"    value="500" />
Now, download the attached file. Save it into your rom-bot/userfunctions/ folder. Does this allow you to target those enemies yet?
Attachments
userfunction_simpleeval.lua
(1.79 KiB) Downloaded 36 times

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#870 Post by nuk79 » Sat Dec 05, 2020 1:01 pm

Administrator wrote: Sat Dec 05, 2020 12:33 pm Try changing AUTO_ELITE_FACTOR in your profile, from whatever it is to something very high:

Code: Select all

<option name="AUTO_ELITE_FACTOR"    value="500" />
Now, download the attached file. Save it into your rom-bot/userfunctions/ folder. Does this allow you to target those enemies yet?
after 3 hours in game i come back and start bot ..it not works ...i don't do any change but not works....him target but not attack...i don't took anything.i reinstall all i change ony elite factor and distance ..nothing ...incredibile.
I add your userfunction but bot invite my alt but not enter ...i have it :
Moving to waypoint #2, (1955, 1921)
Target marked lootable
Target marked lootable
Target delta Y exceeds constraints
Target marked lootable
Target marked lootable
Target delta Y exceeds constraints
Use MACRO: Executing RoMScript "InviteByName("xxxx")".
Moving to waypoint #3, (1955, 1921)
Target marked lootable
Target delta Y exceeds constraints
Target marked lootable
Target delta Y exceeds constraints
Moving to waypoint #4, (1955, 1921)
Target marked lootable
Target delta Y exceeds constraints
Target marked lootable
Target delta Y exceeds constraints
also is a scout and not need to downgrade combat distance, now him enter but come back automaticcaly outside....wtf this bot :
Use MACRO: Executing RoMScript "InviteByName("x")".
Moving to waypoint #2, (1957, 1924)
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Moving to waypoint #3, (1957, 1924)
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Moving to waypoint #4, (1957, 1924)
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Moving to waypoint #5, (1989, 1930)
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Target delta Y exceeds constraints
Player address changed: 0x51A64100
The macro hotkey is F9.
The 'Attack' hotkey is set to 'macro'.
No ranged skills specified in profile; Turning COMBAT_RANGED_PULL off.
Maximum range of range attack skills is less than COMBAT_DISTANCE 200. Reducing COMBAT_DISTANCE setting to 50.
Moving to waypoint #6, (-678, 582)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [] in combat.
Moving in | Suggested range: 50 | Distance: 92
installed code mod
No ranged skills specified in profile; Turning COMBAT_RANGED_PULL off.
Maximum range of range attack skills is less than COMBAT_DISTANCE 180. Reducing COMBAT_DISTANCE setting to 50.
Moving to waypoint #4, (-678, 582)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [] in combat.
Moving in | Suggested range: 50 | Distance: 92
installed code mod
Too close. Backing up.
Fight finished. Killed 1 . (fight #1 / runtime 0 minutes)
Clearing target.
Moving to waypoint #4, (-678, 582)
this if i start bot inside :
Moving to waypoint #6, (-678, 582)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [] in combat.
[DEBUG] ONCOOLDOWN SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 215
Use MACRO: SCOUT_PIERCING_ARROW [DEBUG] gap between skilluse 7810, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 421, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 715, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 695, pcasting=false
=> * Failed to cast *
[DEBUG] ASLEVEL SCOUT_TARGET_AREA 0.0 40
[DEBUG] ASLEVEL SCOUT_COMBO_SHOT 0.0 30
[DEBUG] ASLEVEL SCOUT_REFLECTED_SHOT 0.0 36
[DEBUG] ASLEVEL SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 0.0 1.0
[DEBUG] ASLEVEL SCOUT_SHOT 0.0 1.0
this my old waypoint.him tarfet but not attack
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [Tomb Mechanical Statue] in combat.
Attachments
Default.xml
(15.49 KiB) Downloaded 36 times

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#871 Post by nuk79 » Sun Dec 06, 2020 11:55 am

i 've try today for 3 hours to understand what not works, there is no logical thread of why the bot does not attack, I tried them all until I came to a conclusion. Whether it is useful or not I realized that the problem is the ranges of numbers and in the end the bot is back to working I tried to change the range of 2 fundamental settings:
elit factor and the level of difference of mobs, especially with the last I noticed that if 99 and 99 are set the bot does not work so I started to lower this figure a little and "boom" by setting 10 and 10 the bot works. I don't know cause i don't have knowledge but my advice is to look at these 2 parameters

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#872 Post by Administrator » Sun Dec 06, 2020 12:03 pm

Interesting. I think that may give some clues. Are you able to tell me how much HP your character has, and how much HP the enemies inside ToS have? I'll have to do some math on those to figure out what's going on exactly.

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#873 Post by nuk79 » Sun Dec 06, 2020 12:28 pm

now after 1 hours in istance bot not works.i don't change nothing just play.....incredible...
i start another game and i leave it in backgroun but when other game start character die and i restart client.anyway i ahve 116 hp and mobs around 1.2kk
I restart rom client and micromacro.i notice character target my pet and other player's pet
Moving to waypoint #5, (-590, 683)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [petname] in combat.
2Taking too long to damage target, breaking sequence..
.....before start bot.i vhave this , bot not works
p.s in the past i seen something about cenedrill addons....if it help you
Attachments
nothing2.jpg
nothing.jpg
Last edited by nuk79 on Sun Dec 06, 2020 12:50 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#874 Post by Administrator » Sun Dec 06, 2020 12:49 pm

If you remove the userfunction_simpleeval.lua file, that should return to the normal targeting so that you don't end up trying to target pets and stuff.
Did you by chance remove that file when it stopped working?

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#875 Post by nuk79 » Sun Dec 06, 2020 12:51 pm

Administrator wrote: Sun Dec 06, 2020 12:49 pm If you remove the userfunction_simpleeval.lua file, that should return to the normal targeting so that you don't end up trying to target pets and stuff.
Did you by chance remove that file when it stopped working?
no , i don't remove nothing and your addons not works from yesterday..i leave it cause bot not start and stay stop at start....so i don't have from yesterday
if you want i can try to put in and check what macro will say
i restart bot out with your addons :(our bot target pet , if i start inside ini i have this)
C:\Program Files\micromacro\lib\lib.lua:570: in function <C:\Program Files\micromacro\lib\lib.lua:568>
Wrong value returned in update of CItem id: 205816
stack traceback:
C:/Program Files/micromacro/scripts/rom/classes/item.lua:86: in function 'update'
...rogram Files/micromacro/scripts/rom/classes/bankitem.lua:26: in function 'update'
...rogram Files/micromacro/scripts/rom/classes/bankitem.lua:11: in function 'constructor'
C:/Program Files/micromacro/lib/mods/classes.lua:54: in function 'CBankItem'
C:/Program Files/micromacro/scripts/rom/classes/bank.lua:16: in function 'constructor'
C:/Program Files/micromacro/lib/mods/classes.lua:56: in function 'CBank'
scripts\rom/bot.lua:330: in function 'foo'
C:\Program Files\micromacro\lib\lib.lua:570: in function <C:\Program Files\micromacro\lib\lib.lua:568>
Loaded waypoint path toseasy.xml
No return path with default naming toseasy_return.xml found.
We use the normal waypoint path toseasy.xml now.
Waypoint #20 is closer then #1. Hence we start with waypoint #20.
Wrong value returned in update of CItem id: 201445
stack traceback:
C:/Program Files/micromacro/scripts/rom/classes/item.lua:86: in function 'update'
...m Files/micromacro/scripts/rom/classes/inventoryitem.lua:75: in function 'update'
...ogram Files/micromacro/scripts/rom/classes/inventory.lua:50: in function 'update'
scripts\rom/bot.lua:696: in function 'foo'
macro said me this inside and not move:
The 'Attack' hotkey is set to 'macro'.
Ranged skill found: SCOUT_PIERCING_ARROW
Moving to waypoint #3, (-678, 582)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.
Engaging enemy [] in combat.
[DEBUG] ONCOOLDOWN SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 276
Use MACRO: SCOUT_PIERCING_ARROW [DEBUG] gap between skilluse 22515, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 390, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 682, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 684, pcasting=false
=> * Failed to cast *
[DEBUG] PLAYERHASBUFF SCOUT_TARGET_AREA
Use MACRO: SCOUT_COMBO_SHOT [DEBUG] gap between skilluse 802, pcasting=false
=> * Failed to cast *
Use MACRO: SCOUT_REFLECTED_SHOT [DEBUG] gap between skilluse 1759, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 389, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 682, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 674, pcasting=false
=> * Failed to cast *
[DEBUG] ONCOOLDOWN SCOUT_ARROW_OF_ESSENCE 269
Use MACRO: SCOUT_SHOT [DEBUG] gap between skilluse 771, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 400, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 673, pcasting=false
[DEBUG] gap between skilluse 683, pcasting=false
=> * Failed to cast *
1Taking too long to damage target, breaking sequence...
Clearing target.
Target lost.
Current fight aborted.
Moving to waypoint #3, (-678, 582)
Stopping waypoint: Target acquired before moving.

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#876 Post by nuk79 » Sun Dec 06, 2020 1:04 pm

incredible:
now after i leave another time your addons bot works(but before target mobs character still focus pet but now kill mobs correctly)

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#877 Post by Administrator » Sun Dec 06, 2020 1:31 pm

I've crunched some numbers around the elite HP health stuff. It looks like if you have ~116,000 HP and the enemies have 1,200,000, then there shouldn't be any problems with the conversion method or integer overflows.
116k HP in QWord: 0x40FC5103
1.2m HP in QWord: 0x41324E4D

Converting back to double results in:
0x40FC5103 in double: 115,999.000
0x41324E4D in double: 1,199,999.310

I did notice, though, that 116,000 * 10 is not quite 1,200,000; you would need at least a multiplier of 11 to achieve that. But I went the extra distance to make sure that 99 would work.

11,484,000 in QWord: 0x4165E606
0x4165E606 in double: 11,483,999.232

Still very much in bounds and not breaking yet. Even 999 seems to check out mathematically. Even so, the userfunction_simpleeval file should disable the elite factor stuff, so I'm fairly confident that is not the problem here.



Could you enter the instance, stand near an enemy (doesn't have to be near enough for them to attack you) and run rom-bot/addrtest

This should print out a whole bunch of information, including the object list, and that should look something like this:

Code: Select all

==================================Object List==================================
      Objects found:    38
        Top 10 items
                   1    ID: 100947   Address: 0x46701400 Type: 2 Name: Varanas Guard
                   2    ID: 560018   Address: 0x46701900 Type: 4 Name: Ash Wood
                   3    ID: 110503   Address: 0x46701e00 Type: 4 Name: Guard company shield
                   4    ID: 110091   Address: 0x46702300 Type: 4 Name: Magic Stone Circle
                   5    ID: 100564   Address: 0x46702800 Type: 2 Name:
                   6    ID: 100564   Address: 0x46702d00 Type: 2 Name:
                   7    ID: 100292   Address: 0x46703200 Type: 2 Name:
                   8    ID: 100286   Address: 0x46703700 Type: 2 Name: To Logar
                   9    ID: 100286   Address: 0x46703c00 Type: 2 Name: To Barrow
                  10    ID: 100286   Address: 0x46704100 Type: 2 Name: To Logar

===================================Code Mods===================================
Could you copy/paste that list for me?

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#878 Post by nuk79 » Sun Dec 06, 2020 1:44 pm

results
Attachments
tetsing6.jpg
tetsing7.jpg
tetsing4.jpg
testing4.jpg
testing2.jpg
testing.jpg

User avatar
Administrator
Site Admin
Posts: 5115
Joined: Sat Jan 05, 2008 4:21 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#879 Post by Administrator » Sun Dec 06, 2020 6:48 pm

Download the attachment, extract. Place userfunction_objectdump.lua into your userfunctions folder and objdump.xml into your waypoints folder. Get into the instance and run the objdump waypoint.
Now if you just target a few enemies, it should start dumping data for those enemies. If you check in your rom-bot folder, you should see a new folder named objdumps. Inside there should be a few new files. Go ahead and attach a sample of a few different enemies that you're having trouble getting the bot to target so I can examine them.
Attachments
objdump.zip
(1.18 KiB) Downloaded 27 times

nuk79
Posts: 439
Joined: Mon May 17, 2010 3:40 pm

Re: Version 7.4.0.2897 progress

#880 Post by nuk79 » Sun Dec 06, 2020 6:51 pm

Administrator wrote: Sun Dec 06, 2020 6:48 pm Download the attachment, extract. Place userfunction_objectdump.lua into your userfunctions folder and objdump.xml into your waypoints folder. Get into the instance and run the objdump waypoint.
Now if you just target a few enemies, it should start dumping data for those enemies. If you check in your rom-bot folder, you should see a new folder named objdumps. Inside there should be a few new files. Go ahead and attach a sample of a few different enemies that you're having trouble getting the bot to target so I can examine them.
ok i try in 10 mins ......i will post here something

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests